Menu
AutohuurEngeland
autohuurengeland.nl scenic

Reis met een huurauto door Engeland

autohuurengeland.nl scenic

Engeland, rust en ruimte in overvloed

autohuurengeland.nl scenic

Rij naar de Stonehenge bij Amesbury.
De bouw is gestart in 3001 voor Christus

autohuurengeland.nl scenic

Niet alle wegen zijn even breed

autohuurengeland.nl scenic

Engelsen zijn gek op (klassieke) automobielen auto´s

Jorden

Bij AutohuurEngeland geen gepuzzel!

De prijzen zijn voor de totale periode inclusief eventuele oneway-fee

Tot 48 uur voor de boeking kunt u annuleren, vanwege de massale corona annuleringen tegen een kleine vergoeding (kijk hier voor de details).

VROEGBOEKEN LOONT!

Ook in seizoen 2018 bleek weer: VROEGBOEKEN LOONT!. Mocht u de auto toch niet nodig hebben, dan kunt u hem kostenloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Goed om te weten, in Groot-Brittanniƫ en Noord-Ierland geldt de regel dat de bestuurder van een voertuig zich altijd goed moet kunnen concentreren om veilig te kunnen rijden. Een bestuurder moet daarom afleiding vermijden. U kan een aanzienlijke boete krijgen als u tijdens het rijden bijvoorbeeld luistert naar harde muziek, een muziekspeler of radio bedient, een kaart probeert te lezen, discussies voert met passagiers of andere weggebruikers of iets eet, drinkt of rookt en daarmee een gevaatr voor uzelf of voor anderen vormt.

Roderick

Engeland, rijden met een huurauto

Erg belangrijk is dat u zich realiseerd dat men in Engeland Left Hand Driven is, het is even wenen, zeker met een schakelauto. Vaak heeft u voor een kleine meerprijs een auto met automaat. Men rijdt dus links en haalkt rechts in.

Verkeer op de rotonde heeft altijd voorrang, een rotonde is soms een wat luxe woord, een stip op de weg is al; voldoende om een rotonde te maken. Op de rotonde rijdt men met de klok mee (bij ons tegen de klok in).

De snelheden worden weergegeven in Miles, de afstanden in miles en yards, een mile is 1,61 km, een yard is 0,91 meter.


AutohuurWereldwijd AutohuurEngeland.nl is partner van AutoEurope ©